RECITAL

April 21, 2018
2:00 pm
Hamar, Norway
Kulturhus
RECITAL

Klassiske øyeblikk – med Eldbjørg Hemsing

Program – Eldbjørg Hemsing (kl 14:00 – 15:30)

Bach – D minor partita: Allemande, Courante, Sarabanda and Gigue
Sommerfeldt – Sonata Saxifraga
Stravinsky – Elegie
Ysaye – Ballade
Bach – D minor partita: Chaconne

Velkommen til «Klassiske øyeblikk» i Galleri Hamar kulturhus. Her kan du oppleve Eldbjørg Hemsing – en av Norges fremste og mest kjente fiolinister, som allerede som 11-åring solodebuterte med Bergen Filharmoniske Orkester og siden har hun opptrådt på flere av verdens mest prestisjefylte scener.

Å oppleve klassisk musikk trenger ikke å være lange kvelder i mørke saler. Utvalgte lørdager, midt på dagen, inviterer vi til korte, uformelle møter med klassisk musikk av høy kvalitet i Galleri Hamar kulturhus.

Serien «Klassiske øyeblikk» er en annerledes måte å oppleve klassisk musikk på. Artisten fremfører tre ulike minikonserter på 20 minutter hver. Du kan velge å oppleve alle tre (“Full pakke”), eller stikke innom for kun én eller to av dem. Hvilke «øyeblikk» som passer deg best avgjør du selv. I pausene blir det servert forfriskninger og litt å bite i.

Unn deg et avbrekk i en avslappet atmosfære – stikk innom og nyt klassiske perler fra noen av landets fremste musikere – denne gangen med fiolinisten Eldbjørg Hemsing.

Share:
© COPYRIGHT 2018 | ALL RIGHTS RESERVED | IMPRINT & PRIVACY POLICY